Sminktetoválás a természetesség jegyében

Kinek ajánlott a sminktetoválás?

„A természetes hatású sminktetoválás”

Sminktetoválás a nap 24 órájában biztosítja a tökéletes megjelenést. 
 
Mielőtt hozzáfognánk magához a sminktetováláshoz, közösen megtervezzük az elképzeléseidnek és egyéniségednek megfelelő formát és a színt, mely előre megmutatja, hogy fog kinézni a sminktetoválás. Rögtön ezután, ha a vendég tökéletesen elégedett a formával és színnel, csak ezt követően készítjük el a sminktetoválást. 
 
Sminktetoválással korrigálni lehet a szemöldök hiányosságait, ritkásságát vagy formáját úgy, hogy közben megőrizze természetességét. A szálazott technikával nagyon szép szemöldököt tudunk készíteni, így az állandó rajzolás és festés problémája megszűnik. Ezentúl mindig szép és egyforma lesz. 
 
Ajkaink a nőiességünk fontos része. Minden nő azt szeretné, ha ajkai stílusához illően dúsak, nőiesek, formásak legyenek
 
Az ajaktetoválással gyönyörű formát és színt adunk az ajkaknak. Ettől vendégeink minden percben vonzónak érzik magukat, hiszen tudják: ajkaik igazán nőiesek és ez nem rúzs, ami elkenődhet. 
Aki nem elégedett szemeivel: egy jól kiválasztott egyéniségéhez megfelelő formával a szép szemek kiemelhetők, a hibák ellensúlyozhatók. Az apróbb szemeket nagyítja, a szép szemeket hangsúlyossá, igézőbbé teszi.
 
 A szemhéjtetoválással minden reggel úgy ébredhetünk, hogy szemkontúrunk tökéletes és tovább tudunk aludni, rengeteg időt spórolhatunk hogy máris alapsminket viselünk, amely egész nap és minden helyzetben tökéletes marad. Nap végére sem kenődik el. 

Hogyan érkezz a szalonba!?

-Lehetőleg frissen mosott hajjal! (utána nehogy a hajmosás feláztassa és tönkretegye az újonnan elkészült sminktetoválásod.)
 
-Lehetőleg ne legyen rajtad alapozó, smink!
 
-A szemöldököd  a tetoválás előtt 1-2 héttel már ne legyen festve és nem kell se kiszedni(csipesz, gyanta) sem leborotválni.
 
-TILOS a sminktetoválás megkezdése előtt kB 3-4 órával koffein tartalmú italokat fogyasztani! :{kávét, teát, energiaitalt valamint alkoholt}!
 
-Vérhígítót szedését aznap mellőzni kell! 
 
-Szájtetoválás👄:,, Ha valaki herpeszre hajlamos ajánlott előtte 2-3 nappal herpesz elleni tablettát szedni és utána is 3 napig! / Telviran 400  vagy 800  vagy Herpesin tabletta/
-TILOS szájtetoválás előtt fogászati érzéstelenítőt beadatni(mert az aszimmetriát nehéz lesz így megfelelően korrigálni) 
 
-Szemkontúr 👁 és szemöldök tetoválás előtt ha kontaktlencsét viselsz, el kell távolítani.  Tartozékokat hozd magaddal. Ha szemhéjtetoválás végzünk érdemes napszemüvegről is gondoskodni. 😎
 
-Amennyiben van műszempilla, azt a szemhély tetoválás előtt 2-3 nappal a el kell távolítani.
 
-Érkezés előtt étkezz elegendő mennyiséget!
 
Nem kötelező ezeket a tanácsokat betartani de érdemes! Csak így tudom biztosítani számodra az elvárt minőséget és a pigmentek hosszan tartó beépülését a bőrödbe.
FONTOS!
Kérlek ne hozz kísérőt, barátnőt, testvért vagy gyermeket, mert komoly koncentrációra van szükségem illetve teljes mértékben csak veled fogok és tudok foglalkozni.
 
Fontos tudni!
TILOS! Betegen jönni a tetoválásra. Amennyiben látható egészségügyi problémával érkezel (nátha, orrfolyás, köhögés, láz, stb. ) el kell hogy utasítsam a tetoválást. 
 
48 órán belül jelezd, ha egészségügyi ellenjavallat lépett fel, mert egy későbbi időpontra érkező vendéggel van esélyed a cserére. 
Megértésedet köszönöm! 

Higénia

100% higiénia és tisztaság ami a legfontosabb erénye a sminktetováló stúdiónak. 

Minden kedves vendég a sminktetoválás előtt ezeket a biztonsági előkészületeket tapasztalhatja nálam:

-Minden kezelés előtt frissen fertőtlenített felületek. 

-Frissen sterilizált eszközök, sminktetováló készülék, vezetékek és kiegészítők. 

-Egyszer használatos higiéniás tű modulok. 
-Minden kezeléshez steril gumikesztyű. 
-Széles spektrumú, kis hatóidejű eszköz és bőrfertőtlenítők. 
-Egyszer használatos vendég és kezelő öltözet. 
-Sterilen zárt ajándék Utóápoló minden vendégnek.

Érzéstelenítés

Korszerű érzéstelenítő készítmények állnak rendelkezésemre, melyek alkalmazásával igen hatékonyan és biztonságosan tudom érzésteleníteni az adott területet.
Az érzéstelenítés több féle; emulzió, gél vagy folyékony állagú készítménnyel történik. 
Nem kell többé gondolkozni, vagy rettegni, hogy hogyan lehet végig kibírni a tetoválást… 
 
A munkatapasztalatom és a leghatékonyabb érzéstelenítők alkalmazásával, a vendégek visszajelzései alapján számottevő fájdalomról NEM, csak könnyen elviselhető bizsergető érzésről számoltak be. 

Ellenjavallatok

A sminktetoválás bármikor elvégezhető!

Csak be kell tartani pár instrukciót!  Kerülni kell a direkt napozást 2 hétig, valamit az alábbi tényezőkre kell figyelemmel lenni:
-Sminktetoválás előtt legalább 1 hétig ne napoztasd, szoláriumoztasd az arcodat, mert a bőröd elveszíti a nedvességtartalmát és rugalmatlanná válik. Ez által sokkal érzékenyebbé, vérzékenyebbé válik a bőröd és így fájdalmasabbnak fogod érezni az érzéstelenítés ellenére is.
-Sminktetoválás után minimum 2 hétig TILOS a napozás, szoláriumozás, úszás, szaunázás! 
-Sminktetoválás után 2 hétig TILOS bármilyen módon feláztatni az érintett bőrfelületet, mert a fellazult bőrből a festék egy része foltosan távozik  valamint  nagyobb a fertőzésveszély is! A tetovált területen keletkezett pörk pár nap után(3-7 nap) magától leesik. Ez idő alatt TILOS a helyét vakarni, dörzsölni. 
-A pörk leválása után FÉNYVÉDŐ krémet kell használni, minimum2-3 hétig!(De minél tovább fényvédőzzük a tetovált területet, annál jobban megőrizzük a szín intenzitását, tartósságát) 
 
MENSTRUÁCIÓ, TERHESSÉG, SZOPTATÁS
Terhesség, szoptatási időszak alatt, menstruáció első 2 napján, ill. az azt megelőző 2 napon nem ajánlatos a sminktetoválás! A fájdalom küszöb ilyenkor sokkal alacsonyabb és a hormonháztartás is mindhárom esetben megváltozik, és ez befolyásolja a végeredményt. Ez esetben a pigmentek nem maradnak meg maximálisan a bőrben!

Korrekciós lehetőségek

Amennyiben már meglévő, régi, nem általam készített elrontott vagy kopott, elszíneződött sminktetoválással rendelkezel, kérlek, készíts egy jó minőségű fotót a kérdéses területről és oszd meg velem!
 
FONTOS!
A lehetőségeim ezáltal korlátozottak mind formai tervezésben mint színfelhasználásban (mivel a régi tetoválás befolyásolhatja a helyreállító sminktetoválás színét) 
A helyreállító sminktetoválás előtt minden esetben egy személyes konzultációra van szükség! 
 
 

Tetoválás után

A tetoválás után közvetlen és utána következő 1-2 nap bőrduzzanat alakulhat ki a tetovált területen. 

Egy hétig az általam adott utó-ápolóval, (mely ingyenes) kell kenni naponta 2-3-szor fültisztító pálcikával, applikátorral vékony rétegben a területet. 
Nem szabad feláztatni, mert különben a pigment nem tud egyenletesen beépülni a bőrbe. 
Bepanthen krém használata engedélyezett. 
Bepanthen Plus NEM MEGFELELŐ!
 
A pörk leválása után (50 faktoros) fényvédőt kell használni minimum 2-3 hétig(természetesen csak napfényes időszakban) 

Szemöldök tetoválás

Kiknek ajánlott?

Azoknak akiknek :

 • a szemöldökű kikopott vagy nem megfelelő helyen nőnek a saját szőr szálai
 • ha nem előnyös a formája
 • ha nem megfelelő az íve 
 • ha túl világos a színe
 • ha nem illik az arcához, stílusához
 • ha túlságosan kikopott a régi tetoválása

Ha ezek közül egy is igaz, akkor érdemes belevágnod a szemöldök tetoválásba

Tervezés fontos lépései:

 • Először minden esetben ki kérdezem a vendég elképzelését, igényét.
 • Megbeszéljük hogy milyen formát és színt részesít előnyben.
 • Fertőtlenítés és előkészítés.
 • Érzéstelenítő készítmény alkalmazása
 • Előrajzolás elkészítése
 • Aszimmetria korrigálása
 • Színválasztás
 • Sminktetoválás megkezdése
 • Fertőtlenítés
 • Utóápoló felhelyezése
 • Tájékoztatás az utóápolásról

Szemöldök tetoválás típusai:

Soft Powder szemöldök:
Ez a technika a klasszikus satírozott szemöldök tetoválás újragondolva. Határozott kontúrvonalak nélkül készül amely sokkal finomabb, lágyabb hatású szemöldököt eredményez. A szemöldök eleje világosabb színű, egy „ombre” átmenetet képzünk ezáltal kevésbé kelt szigorú tekintetet. A végeredmény egy lágy „sminkelt” púderes hatású szemöldök. Ezt a technikát is lehet több színnel és többféle stílusban elkészíteni.

Tartósság: egyénenként változó, 1-2 év között szükséges a megújítás.

Szálazott technika:
Ez az egyik legkifinomultabb szemöldök tetoválási módszer. Ennél a technikánál mérvadó a saját szemöldök szőrzet sűrűsége valamint telítettsége, színe. Apró, finom szálakból építjük fel. Itt minden esetben úgy alakítjuk a szálirányt, hogy az eredeti szőrszálak növekedési irányához igazítjuk. Az eljárás célja, hogy minél természetesebb hatású szemöldök tetoválást készítsünk. Észrevétlenül illeszkedik a meglévő szőrszálakhoz. Tudni kell, hogy az szálazott szemöldök nem a tartósságáról híres, hanem a természetességéről.

 Tartósság:  8 – 15 hónap. Évente érdemes frissíteni

Microblade technika (Artristry eyebrow):
„Hiper realisztikus” szemöldöktetoválás, vagy” japán „technikaként is hallhattál már róla! Ez egy Ősi, ám újra értelmezett kézi tetoválási módszer, melyet egy erre a célra kifejlesztett vékony pengével ellátott (toll formájú) kézi egységgel és tetováló festékkel készítünk. Olyannyira természetes a végeredmény, hogy szabad szemmel is alig tudjuk megkülönböztetni a bőrbe tetovált vagy” karcolt „szálakat a saját szemöldök szőrszálaktól. Különböző szálrendezési forma áll rendelkezésre, ebben rejlik a természetessége. Minden vendég szemöldökének egyedi szálirányához lehet igazítani, kiegészíteni és dúsítani

Tartóssága :1 év Egyénenként változó Extrém esetben 6 – 24 hónap 
Tetovált területre nem javasolt ez a technika valamint a zsíros, tág pórusú bőrbe sem. 

1-1,5 évente frissíteni kell hogy mindig természetes lehessen!

Hibrid technika:
A Hibrid technika annyit jelent, hogy kétféle eljárást használunk egyidejűleg egy sminktetováláson belül. (jelen esetben szemöldöktetoválás) Szálazás és a satírtechnika ötvözete. Az eljárás lényege, hogy még természetesebb és élethűbb legyen. Legtöbb esetben a szemöldök elejére (vagy a szemöldök felső és alsó ívére) vékony mikroszálakat pigmentálunk és satírozzuk a szemöldök többi részét púderes satírral. Ennél a technikánál is alkalmazhatunk több színt.

A hibrid a szálazott technikánál kissé karakteresebb de sokkal lágyabb és finomabb mint a Soft powder. 
 
Tartósság: 12-15 hónap. Évente érdemes frissíteni

Kattints a képre, hogy teljes nagyságban láthasd!

Szemhéj tetoválás

Ez az a sminktetoválás, amely kortól függetlenül minden hölgynek jól áll! A szemhéj tetoválás nemcsak igézővé teszi a tekintetet, hanem nagyon praktikus is. Mivel rengeteg időt spórolhatsz és elfelejtheted végre az rendszeresen elkenődött szemfestéket. Bátran mehetsz akár strandra, uszodába  vagy szaunába… ez az” állandó” smink minden helyzetben tökéletes marad.

Kinek ajánlom:

Mindenkinek!

Azoknak akiknek:
 
 • megromlott a látása, emiatt nehézséget okoz elkészíteni a saját sminkjét. 
 • akik allergiásak a hagyományos smink alapanyagokra. 
 • sportolóknak
 • akik unják már, hogy napközben többször korrigálni kell az elkenődött sminket. 
 • akik kifogástalan sminket szeretnének már ébredés után is.
 • akiknek érzékeny és gyakran könnyezik a szeme és ettől rendszeresen elkenődik a sminkjük.
 • akik csak szeretnék kiemelni a szemük szépségét.

Tervezés fontos lépései:

 • Először minden esetben ki kérdezem a vendég elképzelését, igényét.
 • Megbeszéljük hogy milyen formát és színt részesít előnyben.
 • Fertőtlenítés és előkészítés.
 • Érzéstelenítő készítmény alkalmazása
 • Előrajzolás elkészítése
 • Aszimmetria korrigálása
 • Színválasztás
 • Sminktetoválás megkezdése
 • Fertőtlenítés
 • Utóápoló felhelyezése
 • Tájékoztatás az utóápolásról

Szemhéj tetoválás típusai:

Szempilla sűrítés:
Ezzel a technikával egy nagyon természetes hatást érhetünk el. Nem húzzunk éles kontúr vonalat csak apró pontokat tetoválunk a szempillák tövében. Ezáltal optikailag dúsabb áttesszük a szempillákat.

Szemhélykontúr:
Szemhéjkontúr tetoválással a szemünk szépségét kiemelhetjük, hangsúlyosabbá tehetjük. A szemet optikailag nagyíthatjuk vagy akár bizonyos esetekben kicsinyíthetjük .Lehet csak egy finom vékony tusvonalat vagy akár a vastagabb kontúrt is készíteni az egyéniséghez igazodva. Általában a fekete vagy barna színt alkalmazzuk, de akár készülhet színes változatban is.

Kattints a képre, hogy teljes nagyságban láthasd!

Szájtetoválás

Ajkaink a nőiességünk fontos része! Sok nő vágyik teltebb, szép vonalú, érzéki, dús ajkakra. Kiváló megoldás lehet ilyen esetekben a szájtetoválás. A természetes színtől egészen a rúzsozott hatásig…amely soha nem kenődik el!

 

Kinek ajánlom:

Azoknak akiknek ajkai:
 
 • túl vékonyak
 • elmosódott a kontúr vonala
 • túl fakó a színe
 • nem elég teltek
 • asszimetrikus
 • herpesz vagy egyéb okok miatt heges, foltos

Tervezés fontos lépései:

 • Először minden esetben ki kérdezem a vendég elképzelését, igényét.
 • Megbeszéljük hogy milyen formát és színt részesít előnyben.
 • Fertőtlenítés és előkészítés.
 • Érzéstelenítő készítmény alkalmazása
 • Előrajzolás elkészítése
 • Aszimmetria korrigálása
 • Színválasztás
 • Sminktetoválás megkezdése
 • Fertőtlenítés
 • Utóápoló felhelyezése
 • Tájékoztatás az utalásról

Száj tetoválás típusai:

Szájkontúr:
A szájkontúr tetoválást önmagában már ritkán használom. Azoknak ajánlom, akiknek tökéletes a száj formája és csak ezt szeretnék kiemelni. Ebben az esetben csak egy kontúr vonalat tetoválunk  a száj köré. 
A száj színével közel megegyező színt érdemes választani.

Félsatír/Lágysatír:
Ebben az esetben  csak az ajak középső feléig pigmentálok. Ezzel a technikával egy diszkrét természetesebb rúzsosabb hatást érhetünk el. Egy szinte láthatatlan finom kontúrt készítünk, majd az ajak közepe felé haladva összesatírozom a diszkrét színt a saját szájszínével. Főként telt  ajkakon érvényesül. Vékony szájra nem ideális. Jelentősen tudunk javítani a formán, asszimetrián és finomítani a szájszél egyenetlenségén.

Teljes satír:
Ebben az esetben az ajak egész területét pigmentálom. Ezt a technikát a vékonyabb ajkú vendégeknek kimondottan ajánlom! Színtelen, fakó ajkak esetén alkalmazom. Bármilyen színnel készíthető, a mélyebb és élénkebb színekkel „rúzsozott hatást is elérhetünk.

3D – szájsatír:
Ennél a technikánál is a teljes satír van alkalmazva azzal a különbséggel, hogy több színnel készül. Főként dús ajkú vendégeknek ajánlom.

Kattints a képre, hogy teljes nagyságban láthasd!

Top